У Львові визначили найкращу концепцію дизайну вуличних меблів

1886 0
Кінцевий варіант обіцяють скоригувати і оприлюднити.
Візуалізацію надали в ЛМР

Візуалізацію надали в ЛМР

У Львові визначили найкращу концепцію дизайну елементів благоустрою міського середовища. Про це з посиланням на головного архітектора Львова Антона Коломєйцева повідомляє пресслужба ЛМР.

Читайте також: У Львові затвердили вимоги до зупинок громадського транспорту

Участь у конкурсі взяли 35 учасників, серед яких архітектори зі Львова, Одеси, Тернополя та інших міст України. Найкращим, на думку журі, виявився проєкт львів’ян Назара Андрущака та Марини Пелешак.

«Важливо розуміти, що перше місце – це не кінцевий проект, а швидше напрямок, стилістика та концепція. Звичайно автори проекту, що переміг, мають доопрацювати свою пропозицію, для удосконалення, реалізації і експлуатації в умовах міста, і після цього погодити її із сформованою робочою групою із членів журі. Також, потрібно зазначити, що кінцевий, корегований проект буде опубліковано», – каже голова журі конкурсу Оксана Шумелда.

Детальніше розглянути проєкт переможців можна за посиланням.

Нагадаємо, що Всеукраїнський конкурс на найкращий дизайн вуличних меблів у Львові оголосили 21 лютого.

 

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!