Політична реклама

У Львові за вечір пошкодили два боларди

1782 1
Вчора, 13 травня, у Львові пошкодили два боларди, які обмежують в'їзд у центральну частину міста. На вулиці Руській в болард врізався сміттєвоз, а на вулиці Братів Рогатинців – легкове авто.
Фото: Orest Oleskiv/група "Дайте пройти"

Фото: Orest Oleskiv/група "Дайте пройти"

Сміттєвоз, який вирішив "проскочити" за трамваєм, розбив болард. "Тепер він не опускається. Прийшлось демонтувати стовпці щоб він міг вирулити", – пише очевидець Орест Олеськів у групі "Дайте пройти" у Facebook. 

За його словами, компанія АВЕ, якій належить сміттєвоз, погодились оплатити збитки.

Крім того, того ж вечора на вулиці Братів Рогатинців легковик вирішив проскочити до центру і врізався в болард.

Нагадаємо, обмежувачі руху – стовпці, які висуваються з землі – боларди встановили у центральній частині міста ще торік. Запрацювали вони у тестовому режимі з кінця квітня. З того часу, водії вже не вперше наїжджають на них.

Загалом на встановлення болардів, які обмежують рух у зоні вул. Валової – Підвальної – пл. Данила Галицького – вул. Гавришкевича – пл. Осьмомисла – частково вул. Театральної – частково вул. Вірменської – пр. Свободи – пл. Міцкевича витратили 480 тисяч гривень. 


Читайте також:
14 Травня, 2014 09:25
Незадоволена А чому б просто не повісити "кірпіч"?.. Він коштує дешевше, ніж півмільона!
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!