У Львові збивають бурульки з дахів: мешканців просять пильнувати

1862 0
Сьогодні, 15-го листопада, у місті продовжують очищувати хідники та дахи від снігу. Львів’ян просять бути обережними й не перешкоджати роботі комунальників.
фото: vgorode.ua

фото: vgorode.ua

У Львові зранку працюють двірники та спеціальна техніка, що очищують тротуари, посипають їх піском та сіллю,вивозять сніг з пішохідної частини міста. Також комунальники обстежують дахи, огороджують небезпечні ділянки й збивають з них бурульки й сніг. Про це звітують голови районних адміністрацій міста, - інформує прес-служба Львівської міськради.  

Як повідомила у коментарі для Tvoemisto.tv Галина Кушка, начальник відділу житлового господарства Галицької райадміністрації, львів’ян просять бути обережними та дотримуватися простих заходів безпеки:

Якщо є огороджувальна сигнальна стрічка – не ігнорувати її й не піднімати, а обходити небезпечне місце.

- Не паркувати автомобілі на вузьких тротуарах біля будинків, що не дозволяють одразу розпочати роботи зі скидання снігу з дахів і сповільнюють усунення небезпеки.

- Повідомляти про падіння снігу на машини чи людей на гарячу лінію міста (032-297-59-11 з мобільних телефонів; 15-80 зі стаціонарних телефонів).

Нагадаємо, якщо львів’яни натраплятимуть на слизькі та небезпечні ділянки, вони можуть звертатися на «гарячу» лінію міста, в районні адміністрації або до комунальних підприємств. Якщо ж ушкоджень уникнути не вдалось, то варто не зволікати і звертатись до травматологічних пунктів Львова.

Опублікувала Людмила Рубцова


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!