Політична реклама

У Львові з'явився дитячий майданчик з тенісним столом та доріжками для роликів

1620 0
В суботу, 5 жовтня, о 12.00 год. відбудеться офіційне відкриття дитячого майданчика на вул. Богдана Хмельницького, 66-72, який був оновлений в рамках проекту «Ревіталізація Підзамче».

Про це "Твоє місто" повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Основні реалізатори проекту – Інститут міста (Львів) та Інститут розвитку міст (Краків) прагнули якомога ширше залучити громадськість –  як мешканців Підзамче, так і людей, яким просто не байдужий стан цього львівського району. По допомогу в проектуванні майбутнього вигляду дитячого майданчика звернулися до архітекторів громадської ініціативи Lypneva.com, які залюбки долучились своїм креативним рішенням до відновлення дитячого майданчика.

"В межах району мало місць для того, щоб мешканці могли займатися ігровими видами спорту або ж активним відпочинком. Цей факт був взятий до уваги під час розробки проекту, тому, після проведення робіт, дитячий майданчик перетворився на повноцінне місце відпочинку не лише для дітей, а й для підлітків та дорослих" зазначив Олександр Кобзарев, директор Інституту міста.

Під час оновлення на території дитячого майданчика були проведені масштабні ремонтні роботи: встановлено новий комплекс із баскетбольним кільцем та вуличний тенісний стіл, прокладені нові доріжки, спеціально спроектовані придатними для катання на роликах. Команда проекту намагалась використати і старе обладнання, тож, як результат, на майданчику  з'явились ігрові мости, велосипедна стійка та накриття для пісочниць.

За побажаннями мешканців встановили невелику сцену  та багато лавок, цікаво поєднаних із іншими елементами майданчика. Також передбачено місця для озеленення та клумби.  Величезну 10 метрову стіну, яка знаходиться перед майданчиком, прикрашає арт об'єкт від мистецької студії Kickit.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!