У мережі з’явилася розмальовка для вивчення лічби та кольорів. Де завантажити

5892 0
Проект «Розвиток дитини» пропонує батькам дітей молодшого віку новий комплект практичних завдань – розмальовку за арифметичними діями «Барвиста арифметика», що допоможе засвоєнню важливих для дитини навичок.
зображення: Osvita.ua

зображення: Osvita.ua

Виконання завдань комплекту надасть дитині можливість тренувати навички здійснення арифметичних операцій (додавання та віднімання), покращувати дрібну моторику та знання кольорів.

Читайте також: ТОП-5 україномовних сайтів для розвитку дитини

«У кожному завданні дитині пропонується крок за кроком вирішувати прості математичні вправи, результат яких вказуватиме на певний колір, яким необхідно розмалювати відповідну ділянку малюнка. Виконання завдань комплекту сприятиме комплексному розвитку дитини та є відмінним тренуванням її когнітивних функцій», – йдеться в описі до завдання.

Кожне завдання можна роздрукувати на звичайному або кольоровому принтері та використовувати необмежену кількість разів. Завантаження доступне для користувачів сайту після швидкої реєстрації.

Джерело: Osvita.ua


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!