У центрі Львова облаштують штрафмайданчик на 50 автомобілів

2117 1
У наступному році у центрі Львова планують облаштувати додатковий штрафмайданчик для евакуйованих автомобілів. Стоянка вміщатиме 50 автомобілів.
фото: volynnews.com

фото: volynnews.com

За словами начальника управління муніципальної дружини Юрія Діля, управління та поліція вже провели перемовини щодо облаштування стоянки евакуйованих автомобілів на ділянці вул. Кривоноса, 8. Про це повідомляє zaxid.net.

Облаштування штраф майданчику розпочнеться після того, як буде підписаний тристоронній меморандум між управлінням муніципальної дружини ЛМР, патрульною поліцією та ДП «Львів-Інформ-Ресурс», яке управляє штраф майданчиками. Підписання меморандуму планується на початку 2016 року.

Штрафмайданчик вміщуватиме близько 50 машин. Його обгородять та обладнають відеонаглядом і банківським терміналом для сплати штрафів. Також на цьому майданчику тепер стоятимуть два евакуатори, які зможуть швидше доїхати до центральних вулиць для евакуації автомобілів.

Наразі штрафмайданчик діє на вул. Конюшинній в районі Кільцевої дороги. Додаткова стоянка в центрі Львова, за словами Юрія Діля, дозволить власникам евакуйованого транспорту швидше забрати свої автомобілі.

Опублікувала Мар'яна Федина


Читайте також:
24 Грудня, 2015 23:10
я тут живу То паркінгів у центрі вони не можуть зробити, а штрафмайданчики - льогко. Може б не треба було евакуаторів, якби було де паркуватися??
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!