Львівські випускники, котрі найкраще склали ЗНО, отримають грошову винагороду

2260 0
Найкращі учні 11 класів львівських шкіл зможуть отримати від 2 до 20 тисяч гривень винагороди.
ілюстративне фото: dyvys.info

ілюстративне фото: dyvys.info

Випускники львівських шкіл, котрі складуть ЗНО на найвищі бали, отримають грошову винагороду. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Читайте також: Найкращі львівські школи за результатами ЗНО. Рейтинг

«Торік місто отримало перше місце в Україні за рівнем знань випускників: 31 особа набрала 200 та 400 балів за результатами ЗНО. Відтак вони отримали грошову винагороду від міста у розмірі відповідно 2 тис. грн. та 4 тис. грн. в рамках реалізації міської Програми підтримки обдарованої молоді. Цього року ці суми є збільшено», — розповіла керівниця департаменту гуманітарної політики ЛМР Галина Слічна.

Згідно з Програмою підтримки обдарованої молоді, учні можуть отримати винагороди від 2 тис. грн до 20 тис. грн. Зокрема, за 200 балів відзначатимуть винагородою у 2 тис. грн, за 400 балів — 10 000 гривень, а за 600 балів даватимуть 20 тис. грн.

Читайте також: Львівська школярка візьме участь у міжнародній науковій олімпіаді в Америці

Нагадаємо, на пленарному засіданні сесії міської ради 22 березня затвердили програму підтримки обдарованої молоді, яка передбачає виплати одноразових премій за особисті досягнення в інтелектуальних конкурсах, турнірах, олімпіадах та придбання цінних подарунків для переможців інтелектуальних змагань.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!