Українці їздитимуть до Албанії без віз

3076 0
З 1-го квітня громадяни України зможуть без візи перебувати на території Албанії до 90 днів.
фото:zn.ua

фото:zn.ua

«1-го квітня 2017-го року набуває чинності угода між Кабінетом міністрів України та Радою міністрів Республіки Албанія про взаємне скасування візових вимог, яка була підписана 4-го листопада 2016-го року в місті Тирана», – написав на своїй сторінці у Facebook генеральний консул України в Мюнхені Вадим Костюк.

Читайте також: У квітні Європарламент голосуватиме за безвізовий режим для України 

«Відповідно до положень угоди передбачається, що громадяни України і Албанії, які користуються дійсними проїзними документами (наприклад, закордонними паспортами) можуть в'їжджати, виїжджати, прямувати транзитом та перебувати без віз на території держави іншої договірної сторони протягом терміну, що не перевищує 90 днів», – додав Вадим Костюк.

Нагадаємо, двосторонню угоду про скасування віз між країнами глава Міністерства закордонних справ України Павло Клімкін та очільник МЗС Албанії Дітмір Бушаті підписали у листопаді 2016-го року.

Опублікувала Марічка Мишок


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!