Уряд залишив незмінним тариф на електроенергію для населення після 31 березня

1034 0
Державна компанія «Енергоатом» продовжить поставляти електроенергію для людей за пільговою ціною.
Фото: steemit.com

Фото: steemit.com

Ціна на електроенергію для українців зростати не буде й залишаться на рівні 1 грн 68 коп. за кВт-год. Уряд підтримав це рішення, – повідомляє прем'єр-міністр України Денис Шмигаль.

За його словами, державна компанія «Енергоатом» продовжить поставляти електроенергію для людей за пільговою ціною. Водночас «Енергоатому» дозволили повноцінно працювати на ринку, що мало би надати компанії можливість отримувати необхідні кошти для ремонтів, модернізації та безпечного функціонування наших атомних електростанцій.

Читайте також: Як у Львові подати показники за воду, газ і світло, не виходячи з дому. Інструкція

«Питання тарифів, розвитку енергетичних ринків та конкуренції на них постійно залишається на нашому порядку денному. Ми продовжуємо працювати, аби українці отримували справедливі платіжки, а на енергетичних ринках не було монополізму та зловживань», – додав він.

Нагадаємо, що з 1 січня 2021 року Кабмін скасував пільговий тариф на електроенергію в 90 коп/КВт.год для населення на перші 100 кВт.год та встановив з 1 січня 2021 року фіксовану ціну для побутових споживачів на рівні 1 грн 68 коп. за кВт-год.

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!