У травні у Львові почнуть ремонтувати вулицю Чернівецьку

3175 0
9-го травня заплановано розпочати капітальний ремонт вулиці Чернівецької з кільцем розвороту трамвая.
фото: static.panoramio.com

фото: static.panoramio.com

Ремонтні роботи виконуватиме підрядна організація ТзОВ «Онур». Замовником робіт є ЛКП «Львівавтодор». Орієнтовна вартість робіт 1 млн. євро. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

Нагадаємо, У бюджеті розвитку на реконструкцію вулиці з кільцем розвороту трамвая заклали 14 млн грн.

Читайте також: Частину вулиці Личаківської закривають на ремонт. Як об'їхати

Як розповів Tvoemisto.tv виконуючий обов'язки начальника управління інженерного господарства ЛМР Олександр Одинець, у складі проекту реконструкції вулиці наразі є лише ремонт трамвайної колії та каналізаційних інженерних мереж.

«Фактично основна зона робіт – це колія. Вулицю роботи практично поки не зачіпатимуть. Лише в частині, коли треба підключити якусь трубу до загального колектора. У планах є і ремонт самої вулиці, втім, наразі першочерговими є роботи з колією, яка в поганому стані. Може бути часткове обмеження руху, але ненадовго – на період маніпуляцій з інженерними мережами», – зазначив Олександр Одинець.

Опублікувала Олеся Шеремета


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!