Створено рейтинг регіонів за рівнем енергозбереження. На якому місці Львівщина?

2369 0
Харківська, Івано-Франківська та Вінницька області потрапили у трійку найкращих за рівнем розвитку відновлюваної енергетики та енергозбереження у січні-вересні 2015 року. Львівщина опинилася на шостому місці.
Фото: nslovo.com, mpe.kmu.gov.ua, ecoenergy.dilovamova.com, utg.ua

Фото: nslovo.com, mpe.kmu.gov.ua, ecoenergy.dilovamova.com, utg.ua

Про це свідчить рейтинг оцінювання соціально-економічного розвитку регіонів за відповідним напрямком, розроблений профільним міністерством.  При визначенні рейтингової оцінки для кожної області враховувалися такі критерії, як частка багатоквартирних будинків, оснащених теплолічильниками, сумарна потужність котелень на альтернативних видах палива тощо. Про це пише EcoTown.

Читайте також: Львів’янка, яка мешкає в центрі міста, перейшла на енергію сонця

Згідно з даними, Львівщина посіла 6 місце у загальному рейтингу, однак лідирує серед інших областей за кількістю встановлених приладів обліку. Черкаська, Полтавська та Одеська області отримали найнижчі показники за всіма критеріями, зайнявши відповідно 21, 23 і 24 місця у рейтингу. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!