Політична реклама

Велосипедисти у Львові їздять не тільки по велодоріжках, а й по тротурах

1440 0
У Львові на велодорожці на щойно відритій для проїзду частині вул. Січових Стрільців вже почали паркуватися автівки.

Натомість пішоходи нарікають, що у місті все робиться для зручності велосипедистів, - повідомляє Zik. Однак велосипедисти також їздять по тротурах.

За словами велосипедиста Дмитро Золотаря, порушувати правила дорожнього руху у Львові, керуючи велосипедом, практично не можливо. Автомобілісти, а особливо водії маршруток, не вважають велосипедистів повноцінними учасниками дорожнього руху.

А ще іноді через геть розбиті для велосипедної їзди ділянки дороги, або ж через переповнення шляху автомобілями, доводиться звертати  в пішохідну зону. За словами Дмитра, пішоходи також не гребують гуляти велодоріжками.

За словами директора автошколи Івана Саса, серед найчастіших порушень велосипедитстами -  неподання сигналу рукою про зміну керунку руху, виїзд на тротуари та перетин пішохідного переходу на велосипеді. Також часто роверисти ігнорують червоне світло світлофора: допоки автомобілі чекають сигналу рушати, велосипедисти, не зупиняючись.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!