Від сьогодні у Львові можуть ситуативно перекривати рух на Дорошенка

2219 0
Завершити роботи планують на початку липня.
фото: Вячеслав Журба

фото: Вячеслав Журба

Від сьогодні у Львові відновлюють роботи з облаштування нової зупинки громадського транспорту на початку вул. Дорошенка. Відтак, через роботи, на вулиці можливе ситуативне обмеження руху. Про це раніше на брифінгу повідомив заступник міського голови Львова з питань ЖКГ Сергій Бабак.

Читайте також: Коли реорганізують рух на Дорошенка. Схема

За його словами, роботи над новою зупинкою і облаштуванням пішохідної зони на частині вул. Дорошенка мають закінчити у першій декаді липня. Такі дії пов’язані з реорганізацією руху та розділенням смуг руху громадського та приватного транспорту на вул. Дорошенка, який у липні має їздити по вул. Гнатюка

Нова зупинка буде розташована навпроти протилежної та матиме піднятий пандус для комфортної посадки у транспорт людей із інвалідністю. Виконувати роботи буде Галицька районна адміністрація.

Читайте також: Які вулиці Львова можуть стати пішохідними. Інтерактивна мапа

Нагадаємо, переносити зупинку на вулиці Дорошенка почали 12 квітня. Тоді на місце нової зупинки завезли будматеріали та обгородили території будівельною сіткою. 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!