Від завтра на маршруті №18 курсуватиме більше автобусів у вихідні

1955 0
Маршрут сполучає Левандівку, зокрема вул. Суботівську, і Тракт Глинянський.
фото: АТП-1

фото: АТП-1

Від завтра, 1 лютого, на маршруті №18 курсуватиме більше автобусів у вихідні. Про це повідомляє пресслужба Львівського комунального АТП-1.

Маршрут №18 у Львові сполучає Левандівку, зокрема вул. Суботівську, і Тракт Глинянський. Раніше у вихідні на маршруті курсувало вісім автобусів, від завтра їх буде десять.

Читайте також: Як курсують трамваї та тролейбуси у Львові. Оновлені маршрути

Нагадаємо, що із 2 квітня 2019 року комунальне АТП-1 випустило на маршрут №18 автобуси великого класу. Про це повідомляє прес-служба ЛМР.

А напередодні, 29 березня, виконавчий комітет Львівської міської ради передав маршрут №18 на обслуговування АТП-1. Під час проведення конкурсу перевізників на лот № 4, в якому був маршрут № 18, не подався жоден перевізник. Раніше цей маршрут за тимчасовим договором обсуговувало ТзОВ «Фіакр Львів».



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!