У Львові старі міські автобуси хочуть передати на потреби військових

1411 0
10 великих автобусів не працюють щонайменше з 2016 року.
Фото: ЛМР

Фото: ЛМР

Комісія транспорту, зв’язку та міської мобільності Львівської міськради доручила департаменту міської мобільності та вуличної інфраструктури подати інформацію про намір списати з балансу ЛК АТП №1 автобуси, які непридатні для подальшого використання містом, проте можуть бути затребувані волонтерами чи громадськими організаціями. Про це повідомили на Інформаційному порталі депутатів ЛМР.

«Можливо, є благодійники, волонтери, які зголосяться за свій кошт переобладнати автобус для передачі ЗСУ чи волонтерським центрам. Можливо, є такі умільці, які зможуть запустити двигуни, замінити чи переробити конструкцію автобуса під кухню, душову тощо для наших військових. Словом, дати друге дихання цим автобусам, яке буде корисним в час війни», - зазначив голова комісії Ігор Зінкевич.

Читайте також: Про нові маршрути, е-квиток і брак водіїв. Інтерв’ю з керівником управління транспорту Львова

10 великих автобусів не працюють щонайменше з 2016 року і використанню за призначенням вже не підлягають. Тому в міськраді готували документи для їх списання з балансу АТП-1, а далі – продаж через Prozorro як металобрухту.

Нагадаємо, що у Львові не вистачає водіїв громадського транспорту. Їх шукають через сайти пошуку роботи, де люди залишають резюме, однак наразі дефіцит становить більше двох сотень працівників.
 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!