На правах реклами

Відповіді на найпопулярніші питання про ринок Форекс

2259 0
Якщо ви зібралися випробувати власні сили у біржевій торгівлі, найкращим майданчиком для цього можна вважати валютний ринок Форекс. Міжнародний ринок дозволяє кожній повнолітній людині зайнятися валютною спекуляцією і до того ж дає численні переваги, яких немає на інших біржах.

Що необхідно для початку торгівлі?

Перше, що слід зробити трейдеру – вибрати підходящого брокера і відкрити у нього рахунок. Цьому пункту слід приділити підвищену увагу, оскільки зроблений вибір вплине в подальшому не тільки на комфорт і якість торгівлі, але ще і на результативність цього процесу.

Чи можна відразу торгувати реальними грошима?

Звичайно, можна укладати угоди і ризикувати своїми інвестиціями в будь-який час, але якщо ви – початківець, такий підхід призведе лише до втрати коштів. Правильніше буде перевірити розроблену стратегію на демо-рахунку, а потім, поступово, вводити в торгівлю невеликі суми реальних коштів. Важливо торгувати сумами, які істотно не впливають на фінансове життя людини і тим більше, не використовувати кредитні кошти. Порушення цього правила однозначно веде до швидкого зливу депозиту, що пояснюється сильним впливом психологічних факторів на дії трейдера.

Чи потрібно отримувати спеціальну освіту, щоб досягти успіхів на Форексі?

Якщо говорити про освіту, яку дають традиційні навчальні заклади, то вона вам не знадобиться.. Справа в тому, що торгівля на валютному ринку вимагає постійного процесу навчання, але необхідні знання можна отримати лише з практики та шляхом самоосвіти. На перших порах хорошою підмогою можуть стати навчальні курси і семінари. Торгівля на Форексі – не casino, тут потрібно проводити аналіз та бути у курсі подій.

На що покладатися при здійсненні угод?

Для того щоб підвищити ймовірність прибутку, вам доведеться виявляти існуючі тенденції та аналізувати валютний ринок різними методами. Беручи до уваги ринкову аксіому, згідно з якою торгівельні інструменти рухаються циклами, трейдеру залишається лише правильно сприймати рух в реальному часі, щоб прогнозувати подальшу поведінку ринку.

На ринку Форекс найбільшою популярністю користуються фундаментальний і технічний вид аналізу. У першому випадку трейдеру потрібно дослідити політичні та економічні передумови з різних джерел, включаючи засоби масової інформації. Після чого можна побудувати лінію поведінки конкретної валюти.

Технічний аналіз вимагає роботи з графіками і дозволяє використовувати допоміжні інструменти, на зразок індикаторів і радників. Багато трейдерів задовольняються у своїй діяльності лише одним методом аналізу, проте найбільшої ефективності вдається досягнути при вмілому їх комбінуванні. До торгівлі на Форексі потрібно підходити з повною серйозністю, а в перервах можна відпочивати і грати в book of ra.

Звичайно, дати відповіді на всі можливі питання у цій статті нам не вдалося, але ви їх обов'язково знайдете, якщо по-справжньому зацікавитесь темою Форекса і докладете зусиль для його вивчення.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!