Військові спростовують повідомлення про розлив ракетного палива на Львівщині

2202 0
Вантажівка, яку використовують для облаштування димових завіс, перекинулася на трасі біля Городка. Жодної небезпеки для людей і довкілля нема. Водія з травмами доправили до лікарні.
Фото: сторінка Мар

Фото: сторінка Мар'яни П'єцух у соцмережі "Фейсбук"

Як розповів у коментарі Tvoemisto.tv представник Західного регіонального медіа-центру Вадим Бакай, зазнав аварії спеціальний військовий автомобіль, який використовують для облаштування димових завіс.

«Ніякої цистерни, ніяких хімікатів там не було» – наголосив Вадим Бакай. За його словами, компоненти ракетного палива з Львівської області вивезли кілька років тому і зараз на території області таких речовин взагалі немає.

Зі свого боку, речник головного управління ДСНС у Львівській області Віталій Туровцев розповів Tvoemisto.tv, що аварія трапилася сьогодні о 9:40 на автотрасі неподалік Городока.

За його словами, внаслідок ДТП постраждав водій, якого з травмами доправили до лікарні. Також на дорогу витекла речовина, однак вона цілком безпечна. Натомість повідомлення у соцмережах про розлив компонентів ракетного палива не відповідають дійсності.

«Наші працівники згідно з процедурою промили дорожнє полотно, а потім кран поставив автомобіль на колеса» – наголосив він.

Сьогодні у соцмережах розповсюдили повідомлення про те, що під час ДТП за участі військового автомобіля на дорогу витекла речовина, яка, ймовірно, може бути ракетним паливом.

ТЕГИ: ДТП

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!