Влітку зі Львова можуть відкрити авіарейс до столиці Катару

1805 0
Уже в січні Qatar Airways мають приїхати до Львова і провести операційний аудит.
Фото: The Peninsula Qatar

Фото: The Peninsula Qatar

Влітку зі Львова до Катару можуть відкрити перший авіарейс. Про це в інтерв’ю виданню «У відпустку» повідомила гендиректорка міжнародного аеропорту «Львів» Тетяна Романовська.

Зокрема, вона зазначила, що неофіційне рішення про старт польотів вже є, а в січні Qatar Airways приїде до Львова провести операційний аудит.

Читайте також: Тетяна Романовська та її рекорди у львівському аеропорту

«Я дуже сподіваюся, що Qatar Airways почне польоти зі Львова вже влітку 2019 року. Негативно на проведення переговорів вплинуло оголошення про введення воєнного стану. Я припускаю, що саме з цієї причини Qatar Airways і не приїхав до нас на аудит в грудні, як раніше планувалося. Авіаційний ринок дуже чутливий до подібних речей», – сказала Тетяна Романовська.

За її словами, через воєнний стан інша авіакомпанія Wizz Air призупинила реалізацію свого рішення про відновлення роботи дочірньої фірми в Україні.

Читайте також: Україна отримала безвіз з Катаром

Нагадаємо, 31 липня минулого року міністр інфраструктури України Володимир Омелян та міністр транспорту та комунікацій Катару Джассем Аль Сулейті під час зустрічі обговорили на двосторонньому рівні відкриття прямого авіаційного сполучення між Дохою та Львовом.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!