Все, що треба знати про безпеку у Львові сьогодні

2267 0
У зв’язку із надзвичайними подіями, які трапились у Мукачеві, багато львів’ян турбуються про безпеку міста. Tvoemisto.tv з’ясувало, чи вживають у Львові заходи посиленої безпеки і чи є у них потреба.
фото: lviv-redcross.at.uа, zik.ua, stezhkamu.com

фото: lviv-redcross.at.uа, zik.ua, stezhkamu.com

Заступник голови ЛОДА Андрій Корнат розповів, що місто живе у звичному ритмі тому і посилювати безпеку Львова немає сенсу: «Розпоряджень про посилену охорону порядку у місті немає. У Львові немає надзвичайних ситуацій, все спокійно. Перший, хто реагує і вводить посилені заходи безпеки – це залізниця. Але навіть адміністрація залізниці наразі ніяких заходів не вживає».

Речниця міліції Львівщини Світлана Добровольська теж запевнила, що потреби вводити посилені заходи посиленої охорони порядку у Львові немає: «Хвалити Бога у місті наразі все спокійно, тому вживати якихось заходів посиленої безпеки немає необхідності. На в’їзді у місто стоїть машина із правоохоронцями, але руху ніхто не перекриває, тому і блок-постом це назвати не можна. Наразі у Львові все спокійно».

Спілкувалася Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!