Вулиці Київську і Котляревського доремонтують і здадуть в експлуатацію

1473 0
Вулиці, які відремонтували торік, планують остаточно здати в експлуатацію до кінця місяця.
фото: uk.wikipedia.org

фото: uk.wikipedia.org

Як розповів Tvoemisto.tv начальник інженерного управління ЛМР Олександр Одинець, основний обсяг робіт на вулицях Київській і Котляревського був завершений минулого року.  

"Остаточні акти виконаних робіт підпишемо саме цього року, а також проведемо повний розрахунок з підрядником. Серед можливих робіт, які ще будуть виконувати на цих вулицях є робота з тротуарами, дорожніми знаками та розміткою", – зазначив Олександр Одинець

Читайте також: У Львові стартує масштабна кампанія з ремонту доріг. Перелік вулиць

"В переліку вулиць, що планують відремонтувати цього року і внесені до бюджету розвитку, вулиці Київська і Котляревського зазначені як перехідний об'єкт", – додав він. 

Нагадаємо, у Львові стартувала масштабна кампанія з ремонту доріг. З кінця лютого розпочався ямковий ремонт, а з настанням потепління розпочинаються роботи на центральних вулицях міста. 

Підготувала Марічка Мишок 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!