Wizz Air тепер повертає гроші за бронювання квитків

5615 0
Авіакомпанія Wizz Air оновила свої послугу WIZZ Flex. Тепер пасажири можуть змінювати дату і маршрут заброньованого рейсу, а також повертати коши за бронювання квитків.
фото: finance.bigmir.net

фото: finance.bigmir.net

Починаючи з 8 вересня, пасажири, які користуються послугою авіакомпанії WIZZ AIR WIZZ Flex, тепер мають ряд нових можливостей. Компанія пропонує їм змінювати дату, час та маршрут заброньованого перельоту необмежену кількість разів. Крім того, тепер пасажири можуть відмінити покупку авіаквитка та повернути кошти за нього на свій рахунок WIZZ.  Про це йдеться на офіційному сайті компанії.

Читайте також: Нові авіареси зі Львова: ціна, напрямки, дати

Послуга дозволяє змінювати дані рейсів за три години до вильоту. За це не береться додаткова плата. Пасажир має сплатити лише різницю ціни квитка, якщо на новий рейс він дорожчий.

 Опублікувала Ганна Беловольченко


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!