Як курсуватиме тролейбус №13 після продовження лінії

2554 0
Сьогодні, 18 травня, відновили роботи з продовження тролейбусної лінії №13 до пр. Свободи. Планується, що вкінці травня усі роботи будуть виконані.
фото: alltransua.com

фото: alltransua.com

Як розповів головний інженер ЛКП «Львівелектротранс» Володимир Ковалів, для продовження робіт закуплено майже все необхідне обладнання.

«Розпочинаємо монтувати розтяжки, влаштовуватимемо контактний провід. Зробили замовлення і чекаємо на трамвайно-тролейбусне пересічення, яке буде влаштоване в районі Оперного театру», - розповів Володимир Карпа.

Також буде влаштовано три тролейбусні зупинки: на пр. Чорновола з обох сторін та кінцева  - на пр. Свободи біля пам’ятника Т.Шевченку. Нагадаємо, для відновлення робіт з міського бюджету виділили близько 500 тис. грн., інформує прес-служба міськради.

Тролейбус №13 по пр. Свободи курсуватиме до вул. Гнатюка, потім повертатиме наліво та їхатиме по іншому боці проспекту до пл. Різні, далі – по пр. Чорновола і за своїм маршрутом.

Опублікувала Наталія Середюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!