Як львівські спортсмени виступили на цих вихідних. Огляд

1924 0
На цих вихідних одразу дві львівські команди грали свої домашні матчі в чемпіонатах України. Так, львівські гандболістки з «Галичанки» приймали суперниць із Миколаєва, а волейбольні «Кажани» - харків’ян.
Фото: facebook.com/evgeny.kraws

Фото: facebook.com/evgeny.kraws

Для кожної з команд результати цих матчів виявилися діаметрально протилежним.

Так, в рамках 7 туру жіночої Суперліги львів’янки двічі розгромили «Реал». Перший матч завершився більш ніж переконливою перемогою 41:16 на користь господарів паркету. Другий матч львів’янки теж занесли собі в актив, здолавши суперниць 33:15.

Читайте також: Велосипедист зі Львова здобув медаль кубка світу у Новій Зеландії

Та навіть попри ці дві перемоги «Галичанка» залишилась на другому місці в турнірній таблиці. «Карпати», які йдуть на першому місці, теж свої матчі виграли, тож між командами й надалі залишається різниця в 4 очки.

Для іншої львівської команди – волейбольного клубу «Барком-Кажани», цей спортивний вікенд виявився не настільки вдалим. В гості до львів’ян завітав лідер чемпіонату – харківський «Локомотив». Якщо в першій грі «кажанам» ще вдалося нав’язати боротьбу слобожанцям, і виграти хоча б одну з партій, але в підсумку поступитись 1:3 (13:25, 25:20, 20:25,19:25 ), то в другій грі такої можливості у галичан вже не було. «Локомотив» отримав переконливу перемогу 0:3 (17:25, 21:25, 19:25) і залишився на першому місці. Відрив від львів’ян складає 3 очки.

Читайте також: Львівські лучники вибороли Кубок України

Нагадаємо, що в четвер львівські «Карпати» в Одесі поступились донецькому «Шахтарю» 3:0.

Баскетбольний клуб «Галичина» на цих вихідних свої матчі не проводив.

Підготував Ігор Саджениця


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!