Біля приміського вокзалу заберуть частину дороги та облаштують тимчасові зупинки

5218 0
Трамвай на залізничний вокзал не курсуватиме з 13 травня.
Фото: Андрій Білий

Фото: Андрій Білий

До 13 травня, коли перестануть курсувати трамваї на площу Двірцеву, а кінцеву зупинку перенесуть до депо на Городоцькій, біля ТЦ «Скриня» організують додаткові зупинки та звузять проїжджу частину. Відповідне рішення ухвалили під час засідання міської комісії з безпеки дорожнього руху сьогодні, 24 квітня.

Крім висадкової, біля приміського вокзалу розширять посадкову платформу довжиною 60 м, заберуть приблизно 2 м проїжджої частини та відділять блоками від дороги уздовж вулиці, починаючи від кільця на Чернівецькій до пішохідного переходу на Городоцькій.

У протилежному напрямку біля наявної зупинки 2 м проїжджої частини заберуть у напрямку центру. За словами головного спеціаліста відділу паркування управління транспорту Костянтина Баранюка, ширина Городоцької тут сягає 8,5 м, тож автомобілям залишать дві смуги для руху.

Зупинки від дороги мають відділити або бетонними блоками, або водоналивними пластиковими бар’єрами. Саму зупинку замостять використаними плитами. Роботи виконуватиме ЛКП «Львівавтодор».

Додамо, що у 2017 році, коли замінювали трамвайні колії на вулиці Чернівецькій, комісія прийняла схоже рішення, втім його так і не реалізували. Цього разу трамваї не курсуватимуть на Двірцеву щонайменше півроку.

Вікторія Ейсмунт

Фото Андрія Білого / Facebook


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!