Як у Львові відзначали День Пластової Присяги

2084 0
Сьогодні пластуни Львова розпочали щорічне святкування Дня Першої Пластової Присяги. Відбувся молебень, вимарш до центру міста, вшанування видатних пластунів на Личаківському кладовищі. Серед святкових заходів також тематичний квест та благодійний концерт, повідомляє прес-служба Львівської міської ради.

Фото: zaxid.net

Кожного року найголовніше пластове свято відвідують близько двох тисяч пластунів Львова, області та гостей з інших осередків.

Фото: прес-служби ЛМР

Розпочалось святкування Літургією у Соборі Св. Юра, опісля відбувся вимарш до проспекту Свободи. Основні урочистості пройшли біля пам’ятника Тарасові Шевченку. Привітав пластунів і міський голова Львова Андрій Садовий.

Фото: прес-служби ЛМР

Під час урочистостей біля пам`ятника Тарасові Шевченку також відбулось вручення Бронзового хреста сім`ї загиблого в АТО пластуна Віктора Гурняка. Нагороду отримували дружина з донькою.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!