Як зареєструвати бізнес онлайн у Львові. Інструкція

2616 0
Так само можна й припинити ФОП та отримати дублікати документів про державну реєстрацію Актів цивільного стану.
фото: s1.studway.com.ua

фото: s1.studway.com.ua

Віднедавна для мешканців Львова та Львівської області доступна реєстрація бізнесу онлайн. Процедура відбувається на сайті Онлайн будинок юстиції. За її допомогою можна зареєструвати ФОП або юридичну особу, включити відомості про ФОП та припинити підприємницьку діяльність.

Як подати документи?

Документи для проведення реєстрації в електронній формі подаються особисто заявником через персональній кабінет на веб-сайті «Онлайн будинок юстиції». Для цього потрібно ввести свій електронний цифровий підпис. Зробити це можна за допомогою автентифікацію через один з банків, що діють в країні.

Читайте також: Як зареєструвати домашню тварину. Покрокова інструкція

Які документи потрібно?

1)      заява про державну реєстрацію фізичної особи підприємцем;

2)      заява про обрання фізичною особою спрощеної системи оподаткування та/або реєстраційна заява про добровільну реєстрацію як платника податку на додану вартість за формою, затвердженою центральним органом виконавчої влади, що забезпечує формування державної податкової і митної політики, – за бажанням заявника;

Читайте також: Як зареєструвати новонароджену дитину. Запитання і відповіді

Окрім онлайн-реєстрації бізнесу, Онлайн будинок юстиції дозволяє отримати дублікати документів про державну реєстрацію Актів цивільного стану, а також відповідні витяги з Державного реєстру актів цивільного стану громадян, необхідну інформацію з електронних реєстрів державної влади, замовити пристрої, які є носіями ЕЦП, для фізичних та юридичних осіб, тощо.

Нагадаємо, що реєстрація бізнесу онлайн стала можлива завдяки Меморандум про співпрацю, який під час Форуму 451°E підписала міська рада Львова та державне підприємство «Національні інформаційні системи».

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!