Які дороги у Львові закриті для руху транспорту: перелік

3638 0
У зв’язку з ремонтними роботами ряд доріг у Львові закриті для руху транспорту. Tvoemisto.tv пропонує їх перелік.
ілюстративне фото: lvivexpres.com

ілюстративне фото: lvivexpres.com

Вул. Івана Франка

Ця вулиця закрита для проїзду транспорту у зв’язку з прокладанням трамвайної колії, що з’єднає Сихів та центр міста.

Таким чином з 1 березня вул Івана Франка закрили на ділянці від вул.Свєнціцького до вул.Снопківської. Ремонт триватиме до 7 липня. У зв’язку з цим змінився рух автобусних маршрутів: №26, 30, 4а та 53.

Пропонуємо схему об’їзду:

До 22:00 години 31 серпня цього року рух транспорту на вулиці Івана Франка на ділянці від Свєнціцького до вулиці Стрийської також закритий.

Як поінформували в управлінні транспорту та зв’язку ЛМР, об'їзд здійснюється за наступною схемою:

 

Вул. Мечнікова

Повністю для проїзду транспорту закрили вул. Мечнікова. Проїхати до полового будинку нині можна через вул. Некрасова. Ремонти на вул. Мечнікова планують завершити до 30 липня. Також, у зв’язку з ремонтними роботами, тепер трамвай №7 курсує за зміненим маршрутом – його кінцева зупинка тимчасово на вул. Пасічна

Вул. Городоцька

У зв’язку з необхідністю продовжити проведення підготовчих робіт, аварійно-відновлювальні роботи на шляхопроводі на вул.Городоцькій, 166 розпочнуть виконувати з 1 червня. Відтак, з 1 червня і до 14 жовтня цього року рух транспорту тут буде заборонений. На реконструкцію моста з розширенням проїзної частини у міському бюджеті закладено 27 млн грн.

Через ремонтні роботи частина маршруток зазнає змін у русі.

 

Також пропонуємо перелік  доріг на яких змінили організацію дорожнього руху

Вул. Лисенка

Частина вулиця Лисенка у Галицькому районі Львова - одностороння. Там же обмежать паркування. Таке рішення ухвалила міська комісія з безпеки дорожнього руху.

Вул. Богдана Котика та Черемшини

На вулицях Богдана Котика та Черемшини у Львові змінили організацію дорожнього руху. Задля забезпечення паркомісць для мешканців вулиці та безперешкодного руху транспортних засобів відтепер вулиці Богдана Котика та Черемшини – односторонні.

Опублікувала Мар’яна Федина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!