Які подарунки на Миколая можна купити в останній момент. Топ-8 ідей

7341 0
Так багато треба встигнути до свят, але часу, як завжди, обмаль. І так хочеться зробити близьким не просто приємний, але й корисний подарунок. Tvoemisto.tv склало для вас підбірку тих речей, пошук яких у Львові не забере багато часу, але точно подарує святковий настрій.
ілюстративне фото: novogodnie-podarki.com.ua

ілюстративне фото: novogodnie-podarki.com.ua

Оригінальні солодощі та кава/чай

Пряники, шоколадки, цукерки, карамельні будиночки – у Львові є вдосталь крамниць із солодощами на будь-який смак. Можна обрати щось класичне, що подобається ще з дитинства, а можна й спробувати незвичайні комбінації, наприклад, шоколад із перцем, чи оригінальну форму подарунку. Як мінімум, солодке може бути чудовим доповненням до основного подарунку. Так само до солодкого можна додати ще запашну каву або незвичний чай.

Чашка

Здавалося б, такий простий, але дуже практичний подарунок. У фотосалонах міста можна замовити швидке нанесення зображення. А ще можна подарувати чашку в «светрику» чи термогорнятко. Вони зігріватимуть не лише теплим запашним напоєм, але й спогадами про того, хто цю річ подарував.

Аксесуари для гаджетів

Нові навушники чи холдер до них, павербанк або новий бампер на смартфон зайвими ніколи не будуть. Ще можна купити моноподи для селфі, тримачі для телефонів і планшетів, портативні колонки, стілуси або й спеціальні рукавички для сенсорних екранів.

Книга

Це завжди доцільний подарунок. Але тут дуже важливо точно знати, що саме любить почитати той, хто отримуватиме презент.

Абонемент у спортзал, басейн, спа чи на масаж

Спорт і здоровий спосіб життя ніколи не будуть зайвими. Часто ми самі відкладаємо похід на йогу чи в тренажерний зал «на понеділок», а на спа чи масажі шкодуємо витраченого часу й коштів. А подарований абонемент допоможе потішити себе такими корисними та приємними заняттями.

Аксесуари для подорожей

Якщо ваші близькі люблять подорожувати, то їм не буде зайвими масажери для сидіння, подушечки під шию, термогорнята, термобілизна чи сумка-«бананка».

Настільні ігри

Незамінна річ для проведенню часу з друзями. Завжди приємно в компанії близьких грати в покер чи «Монополію» довгими зимовими вечорами.

Кольорові шкарпетки

В останні роки в Україні та Львові зокрема з'явилося чимало нових брендів, які пропонують широкий вибір яскравих, веселих, тематичних шкарпеток. Такі пари точно буде важко переплутати.

Долучайтеся до нашого Telegram-каналу та спільноти у Facebook.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!