Політична реклама

Ямкові ремонти у Львові можуть припинитися через заборгованість

964 0
Львів може не встигнути полатати ями на дорогах до Великодніх свят – ремонтні роботи можуть зупинити сьогодні, якщо до цього часу Державна казначейська служба України не проведе проплати.

Сьогодні ями ліквідують на вулиці Кривоноса. Однак через брак коштів, це може бути остання вулиця, яку ремонтуватимуть. Через непроплачені рахунки через Казначейство не виплачена заробітна плата, а також  пішли борги і штрафні санкції по пенсійному фонду. Про це сьогодні, 22 квітня, під час брифінгу повідомив в.о. директора департаменту житлового господарства та інфраструктури Львівської міськради Володимир Олійник, 

За словами чиновника, є серйозна заборгованість по придбанню бітуму, сипучих матеріалах. Якщо сьогодні питання не врегулюється доведеться зупинити асфальтові заводи. Люди готові, техніка готова, обладнання є, бракує коштів.

Сьогодні асфальтові заводи можуть працювати до 16:00. Далі відсутні фінансові можливості, оскільки накопичилось багато боргів.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!