Єрмак опублікував відео, де військові розготрають прапор України на в'їзді у Лиман

1351 0
В районі Лимана в оточення потрапили близько 5-5,5 тисяч окупнатів.
скріншот з відео

скріншот з відео

На в’їзді в місто Лиман Донецької області встановили український прапор. Про це стало відомо з відео, яке у своєму Telegram розмістив керівник Офісу президента Андрій Єрмак.

Сьогодні, 1 жовтня, Андрій Єрмак опублікував відео українських захисників біля стели на в’їзді в Лиман. На ньому українські військові розгортають прапор України біля назви населеного пункту Лиман.

Керівник Офісу президента не прокоментував відео.

 

Офіційного повідомлення від Генштабу ЗСУ про звільнення Лиману наразі немає.

Нагадаємо, що за інформацією Інститут вивчення війни ЗСУ ввечері 29 вересня, ймовірно, завершили оточення російського угруповання в районі Лимана на Донеччині. Згодом цю інформацію підтвердив уповноважений з питань осіб, зниклих безвісти за особливих обставин Олег Котенко. За даними аналітиків, що ведуть карту бойових дій DeepState, українські військові зайняли місто Ямпіль. За прогнозами аналітиків американського Інституту вивчення війни (ISW), українські війська, ймовірно, повністю оточать або захоплять Лиман протягом наступних 72 годин.

Вікторія Савіцька

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми – про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!