Політична реклама

З Німеччини до Львова приїде 20 тисяч фанів, - ЛМР

1251 0
На матчі за участю збірної Німеччини до Львова приїдуть близько 20 тисяч фанів. Це, враховуючи 12 тисяч квитків від Федерації футболу та фанів без квитків, - розповів директор департаменту «ЄВРО 2012» Олег Засадний.

«За нашими підрахунками, найбільше вболівальників приїдуть на матчі за участю Німеччини – німці традиційно активно і масово підтримують свою національну команду – у них понад 100 тисяч офіційних фанів збірної. Тож на матч Німеччина – Португалія і Німеччина – Данія приїде багато людей. Враховуючи 12 тисяч квитків від Федерації футболу, які будуть продані, та ще певну кількість фанів без квитків, можна орієнтуватись на близько 20 тисяч людей на найбільш масові матчі. Трохи менше людей збере поєдинок між Данією і Португалією», - повідомив Олег Засадний.

Також нещодавно Львів відвідали представники Футбольної асоціації Данії та вболівальники данських і німецьких фан-середовищ.

«З одного боку, ми намагаємось показати їм місто, можливості для розміщення, організації фан-кемпінгів, розповісти про культурну програму на фан-зоні. З іншого боку, хочемо з’ясувати додаткові потреби фанів. Зокрема, ми домовились співпрацювати он-лайн, наш сайт в інтерактивному режимі отримує запитання від фанів Данії, Німеччини та Португалії, і дає відповіді. Безперечно, ми хочемо, щоб до Львова приїхало якомога більше фанів», - цитує Олега Засадного прес-служба ЛМР.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!