Завтра у західній Україні оголошений перший рівень небезпеки

6589 0
Пориви вітру сягнуть 15-20 м/с.
Фото: Главком

Фото: Главком

30 березня в Україні оголошено штормове попередження. У західних областях пориви вітру сягнуть 15-20 м/с. Про це повідомляє пресслужба ДСНС.

Зазначається, що завтра Україну очікують небезпечні метеорологічні явища. Зокрема, через пориви вітру у західних областях – 15-20 м/с оголошений перший рівень небезпечності (жовтий).

Читайте також: Уночі під час ДТП невідомий пошкодив зупинку громадського транспорту в центрі Львова

За  даними Гідрометцентру, 31 березня – 2 квітня в зв’язку з вторгненням арктичного повітря в західних, північних, більшості центральних областей очікується відчутне зниження температури: вночі 0-6° морозу (31 березня в центральних областях від 3° морозу до 3° тепла), вдень 1-6° тепла.

В Карпатах: 31 березня помірний сніг, решта часу без опадів, на дорогах ожеледиця (І рівень небезпечності – жовтий); температура вночі 4-9° морозу, вдень 0-5° морозу. Зниження температури може призвести до пошкодження і загибелі квітів та плодової зав’язі ранорозквітаючих плодових культур: абрикосу, персику, вишні та ягідників.

30 березня вдень у західних областях пориви вітру 15-20 м/с (І рівень небезпечності, жовтий).

 

 

 



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!