Завтра Польща відновить малий прикордонний рух з Україною

7233 0
Від завтра, 3 серпня, малий прикордонний рух між Польщею та Україною буде відновлено. Про це заявив віце-міністр внутрішніх справ та адміністрації Польщі Ярослав Зєлінський.
фото: 032online.com, viza.vn.ua

фото: 032online.com, viza.vn.ua

Від 4 липня Республіка Польща призупинила малий прикордонний рух із Україною в частині, що стосується в’їзду та перебування на території Польщі мешканців прикордонних районів, у яких є дозволи, видані відповідними органами.

Читайте також: Ян Томбінський: Ситуація на кордоні не вплине на безвізовий режим

Як повідомив віце-міністр внутрішніх справ та адміністрації Польщі Ярослав Зєлінський, від середи, 3 серпня, малий прикордонний рух відновлять, – інформує Польське радіо.

Нагадаємо, раніше польська сторона анонсувала, що відновлять малий прикордонний рух 2 серпня. Проте, як розповів Tvoemisto.tv прес-секретар Західного регіонального управління Державної прикордонної служби України Володимир Шеремет, українська сторона до останнього не знала дату відновлення малого прикордонного руху та не могла вплинути на рішення Польщі

Опублікувала Юлія Сабадишина


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!