Жіночі футбольні збірні України та Албанії зіграють на «Арені Львів»

1469 0
У п’ятницю, 8 квітня, на стадіоні «Арена Львів» відбудеться матч кваліфікаційного турніру чемпіонату Європи 2017 року між жіночими національними збірними України та Албанії.
фото: www.lviv.tv

фото: www.lviv.tv

Про це повідомила заступник начальника управління фізичної культури та спорту Оксана Вацеба.

«Цей матч стане першою цьогорічною домашньою грою української команди і відкриє сезон національного футболу на львівській арені», – зазначила Оксана Вацеба.Наразі ж національна жіноча збірна України посідає другу сходинку в турнірній таблиці Групи 3. І кожна перемога суттєво збільшує її шанси на вихід в фінальну частину жіночої континентальної першості.

Початок матчу о 18:00 годині.

Нагадаємо, 20 березня на стадіоні «Арена Львів» відбувся футбольний матч у рамках прем’єр-ліги сезону 2015-2016 рр. між командами «Карпати» (Львів) та «Дніпро» (Дніпропетровськ). 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!