Зі Львова влітку призначать додаткові потяги до моря

1171 0
Зокрема, зі Львова поїздом можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянська.
Фото: То є Львів

Фото: То є Львів

Укрзалізниця призначила понад 30 додаткових поїздів на літо у найпопулярніших напрямках. Зі Львова поїздом можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянська. Про це повідомив директор філії «Пасажирська компанія» АТ «Укрзалізниця» Олександр Перцовський.

«Намагаємося зробити максимально зручні маршрути, щоб пасажири з різних регіонів України без пересадок діставалися курортних місць. Наприклад, в Азовському напрямку курсуватимуть зручний нічний поїзд Київ – Бердянськ, а зі Львова поїздом можна буде дістатися до Новоолексіївки та Бердянська, з Лисичанська, Харкова – до Одеси», – розповів Олександр Перцовський.

Курсуватимуть потяги Львів – Одеса, Львів – Бердянськ, Львів – Запоріжжя, Львів – Херсон.

Нагадаємо, АТ «Укрзалізниця» оголосила тендер на закупівлю 100 пасажирських купейних вагонів загальною вартістю понад 3 млрд грн. 

 


 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!