Зниклу 6 днів тому неповнолітню львів'янку знайшли у зоні ЧАЕС

3307 0
Поліцейські зони ЧАЕС виявили групу неповнолітніх сталкерів.
Фото: Поліція Київської області

Фото: Поліція Київської області

Поліцейські зони відчуження під час патрулювання у місті Прип’ять виявили групу незаконних туристів – двох дорослих та п’ятьох неповнолітніх. У цій компанії знаходилась й дівчина, яка 10 жовтня зникла у Львові. Про це повідомляє поліція Київської області.

Читайте також: У Бориславі знайшли мертвою 28-річну жінку, яку всі шукали

«Жителі різних куточків України незаконно проникли до зони відчуження, минаючи контрольно-пропускні пункти. Всі вони пояснили, що приїхали до ЧАЕС задля екстремального відпочинку. Неповнолітню львів’янку поліція зони ЧАЕС передала ініціаторам розшуку. Мандрівниця жертвою злочинних посягань не стала», – йдеться у повідомленні поліції.

Читайте також: У селі поблизу Львова знайшли батька і сина, які зникли минулого тижня

Стосовно усієї компанії – двох дорослих та п’ятьох 16-річних, поліцейські склали протоколи за ст. 46-1 (Порушення вимог режиму радіаційної безпеки в місцевостях, що зазнали радіоактивного забруднення) Кодексу України про адміністративні правопорушення. Максимальний штраф, що їм загрожує, становить 510 грн.

 

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!