З'явилося відео із місця вибуху на вулиці Ковалевської у Львові

22260 0
Із будинку евакуювали 10 людей.
Фото: ДСНС Львівщини

Фото: ДСНС Львівщини

Львівські рятувальники оприлюднили відео із місця вибуху у житловому будинку на вулиці Софії Ковалевської,3, де постраждали попередньо двоє осіб, яких госпіталізували до лікарні. Надзвичайники евакуювали з будинку 10 людей.

На відео видно, як з-під завалів зруйнованої квартири спочатку рятувальники допомагають вийти жінці, а пізніше – на ношах виносять живого старшого чоловіка. 

У Шевченківській райадміністрації додали, що у будинку є 19 квартир, де прописані 34 людини. На місці перекрили подачу газу, відключили електроенергію.

Читайте також: У Львові в житловому будинку на вулиці Ковалевської стався вибух. Є потерпілі

Нагадаємо, що сьогодні близько 12.00 год на вулиці Софії Ковалевської,3 у Шевченківському районі Львова стався вибух на третьому поверсі житлового будинку. Внаслідок події постраждали попередньо двоє осіб. На місці працюють понад 20 рятувальників, які обстежують будівлю і проводять евакуацію мешканців сусідніх квартир. Причини вибуху встановлюються.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!