Новини
Сторінка:919293
  • Депутати хочуть підняти штрафи для водіїв
Депутати хочуть підняти штрафи для водіїв Наступного пленарного тижня Рада може прийняти кілька законопроектів, які суттєво ускладнять життя порушників Правил дорожнього руху.
  • Через футбольний матч завтра у Львові відбудуться зміни в русі транспорту Через футбольний матч завтра у Львові відбудуться зміни в русі транспорту 15 листопада у період від 17.00 до 24.00 години у Львові на території стадіону «Арена-Львів» на вулиці Стрийській відбудеться футбольний матч. У зв’язку з проведенням цього спортивного заходу передбачено деякі зміни в організації дорожнього руху, - повідомила прес-служба управління ДАІ у Львівській області.
  • Сьогодні в США закінчується Шоколадне шоу Сьогодні в США закінчується Шоколадне шоу 14-те щорічне Шоколадне шоу у Нью-Йорку стартувало у четвер . Захід триває четвертий день.
  • Завтра у Львові відбудеться TEDxLviv (онлайн-трансляція) Завтра у Львові відбудеться TEDxLviv (онлайн-трансляція) Завтра, 12 листопада у Львові відбудеться TEDxLviv «Точка перетину» - зустріч, на якій люди з різних галузей обговорюватимуть новітні ідеї у сферах комунікацій, мистецтва, волонтерства тощо. Квитків на захід вже немає. Онлайн-трансляцію забезпечує медіа-портал «Твоє місто» у партнерстві з порталом освітніх подій Platfor.ma.
  • Ремонт цирку у Львові обіцяють закінчити до кінця року Ремонт цирку у Львові обіцяють закінчити до кінця року Ремонт Львівського цирку обіцяють закінчити до кінця 2011 року, повідомив комерційний директор Львівського державного цирку Роман Здреник.
  • На завтра синоптики прогнозують похолодання з ожеледицею На завтра синоптики прогнозують похолодання з ожеледицею Як повідомив Львівський обласний гідрометцентр, завтра у Львові очікується на деяких ділянках доріг ожеледиця.
  • Сьогодні вночі проїзд по вулиці Брюховецькій буде обмежено Сьогодні вночі проїзд по вулиці Брюховецькій буде обмежено Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради, з 23:00 10 листопада і до 06:00 11 листопада рух транспорту по вул. Брюховецькій, 210 (залізничний переїзд) буде перекрито.
  • В Україні може подорожчати молоко В Україні може подорожчати молоко В Україні зростають закупівельні ціни на молоко, а з ними, напевно, і підвищиться вартість продукту для кінцевого споживача, - повідомляє Finance.ua.
  • До 2012 року у світі майже повністю перестануть випускати музичні компакт-диски
До 2012 року у світі майже повністю перестануть випускати музичні компакт-диски Найбільші звукозаписуючі лейбли, за інформацією обізнаних веб-джерел, як пише The Register, вже до кінця 2012 року майже повністю припинять випуск нових музичних компакт-дисків.
  • У Львові відкрили для руху транспорту вулиці Повітряну і Рибну (оновлено)
У Львові відкрили для руху транспорту вулиці Повітряну і Рибну (оновлено) У Залізничному районі закінчили ремонт вул. Повітряної, у Галицькому - вул. Рибної. Відтак ці вулиці відкрили для руху транспорту, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  •  З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З 1 січня маршрутки у Львові їздитимуть за новими маршрутами та з новими номерами З першого січня наступного року у Львові змінюється система руху громадського транспорту – будуть нові маршрути та нова нумерація. Іншим буде і розташування кінцевих зупинок. Окрім того міська влада планує підвищити ціну за проїзд у громадському транспорті та за парковку в центрі міста, до квітня 2012 року впровадити електронні квитки, а до 2017 року - повністю оновити автобусний парк у місті.
  • Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Власникам джипів та нових іномарок треба чимшвидше «перевзути» свої авто Водії повинні чимшвидше «перевзути» свої авто на зимову резину. Особливо варто поспішити власникам джипів та нових іномарок, оскільки шини до таких автомобілів часто мають нетипові розміри і, якщо їх розкуплять, машина може залишитись без зимового «взуття». Таку думку у коментарі для медіа-порталу «Твоє місто» висловив керівник шинного центру Назар Горачек.
  • Купити авто у кредит стає важче Купити авто у кредит стає важче На ринку автомобільного кредитування за місяць відбулися значні зміни. Так, сегмент кредитування нових автомобілів покинули відразу два гравця з числа 50-ти банків-лідерів по активах: кредити перестали видавати VAB Банк і Правекс-Банк, - пише Автоцентр.
  • Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня Вулицю Личаківську планують відкрити до кінця тижня На вулиці Личаківській до кінця тижня планують закінчити усі роботи, а в суботу влаштовуватимуть контактну мережу. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі Верховна Рада зменшила обов`язкову частку українcького продукту в ефірі 3 листопада Верховна Рада ухвалила закон, що передбачає скасування квот на українську музику в ефірі та зменшення квот на національний аудіовізуальний продукт з 50% до 25%. 238 народних депутатів підтримали законопроект у другому читанні і в цілому, хоча Головне юридичне управління парламенту рекомендувало відправити його на повторне друге читання, оскільки він потребує суттєво доопрацювання.
  • Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Наступного сезону наречені можуть сміливо вдягати чорні весільні сукні, - О. Муха Своїм показом вечірніх та весільних суконь «закрила» Lviv Fashion Week весна/літо 2012 українська дизайнер Оксана Муха. Порадами для майбутніх наречених та випускниць стосовно кольору урочистих суконь модельєр поділилась із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Львівського тижня моди.
  • Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» Голда Виноградська: «У Львові жінки носять дуже багато прикрас, які відволікають увагу» «У Львові жінки носять дуже багато прикрас і камінців, які відволікають увагу від їхнього образу». Такою думкою із медіа-порталом «Твоє місто» під час онлайн-трансляції Lviv Fashion Week весна/літо 2012 поділилась українська дизайнерка львівського походження GOLDA, або ж - Голда Виноградська.
  • ДАІ скоротила перелік платних послуг
ДАІ скоротила перелік платних послуг Кабінет Міністрів України опублікував повний перелік послуг, за які споживачі будуть платити, при отриманні послуг та документів від МВС. Про це йдеться в постанові Кабміну від 26 жовтня.
  • «Арена Львів» працюватиме в цілодобовому режимі, - Садовий «Арена Львів» працюватиме в цілодобовому режимі, - Садовий На питання, яким чином будуть експлуатувати «Арену Львів» після ЄВРО-2012, міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що на стадіоні можна буде проводити різні концерти та фестивалі. «Арена Львів поступово вийде на режим, коли працюватиме в цілодобовому режимі»,– заявив міський голова.
  • В Україні з В Україні з'явиться ще одна мережа фастфудів На український ринок виходить мережа ресторанів швидкого харчування KFC (Kentucky Fried Chicken). Як повідомляється, в 2012 році компанія планує відкрити перший заклад в Україні. Середня вартість чека в закладах мережі становитиме близько 50 гривень.
  • Газовані напої роблять дітей агресивними Газовані напої роблять дітей агресивними Непомірне споживання газованих напоїв може бути причиною жорстокості підлітків, як показали результати нового аналізу. Молоді люди, які прийняли участь у дослідженні, поводилися більш жорстоко стосовно навколишніх і могли носити з собою ніж або пістолет, коли випивали більше п'яти банок недієтичних газованих напоїв на день, пише журнал ИМХО.
  • Із затримкою у тиждень у Львові відкрили Зелену, а також - Кульпарківську (оновлено) Із затримкою у тиждень у Львові відкрили Зелену, а також - Кульпарківську (оновлено) Вулицю Зелену на ділянці від вул.Сихівської до кільця вул. Пасічна-Луганська відкрили для руху транспорту. Про це повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Фестиваль "Молодість" назвав найкращі фільми року Фестиваль "Молодість" назвав найкращі фільми року 30 жовтня відбулась урочиста церемонія 41-ого Міжнародного кінофестивалю «Молодість». Гран-прі і 10 тисяч доларів отримав фільм "Дихання" австрійського режисера Карла Марковіца.
  • В останній день LFW виграй участь у телепрограмі про моду В останній день LFW виграй участь у телепрограмі про моду Медіа-портал "Твоє місто" оголошує конкурс: сфотографуйся сьогодні, в останній день Lviv Fashion Week, на тлі банера "Твоє місто" та стань учасником телепрограми про моду.
  • Lviv Fashion Week транслюватимуть online Lviv Fashion Week транслюватимуть online Сьогодні другий день Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Онлайн-трансляцію можна буде переглянути з 18.00 на 22.00 на медіа-порталі "Твоє місто". У перервах, так само, як і вчора, дивіться відповіді дизайнерів та гостей тижня моди на запитання, які цікавлять саме Вас.
  • Незабаром на "Твоє місто" розпочнеться онлайн-трансляція Lviv Fashion Week Незабаром на "Твоє місто" розпочнеться онлайн-трансляція Lviv Fashion Week Сьогодні о 18.00 у Львові заплановано відкриття VIII Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Онлайн-трансляцію показів, а також ексклюзивні інтерв`ю дизайнерів та враження гостей Львівського тижня моди дивіться на медіа-порталі "Твоє місто" та на порталі MyRelax.com.ua
  • На львівській євроарені провели генеральну репетицію. Відео На львівській євроарені провели генеральну репетицію. Відео Завтра, 29 жовтня, відбудеться відкриття стадіону до Євро-2012 «Арена Львів». Сьогодні його інспектувати до Львова приїхав Президент України Віктор Янукович, а напередодні, 27 жовтня, на стадіоні було проведено генеральну репетицію відкриття стадіону за участі представників ДЮСШ, обласних федерацій з видів спорту, університету фізичної культури, акторів театру "Воскресіння".
  • Частину вулиці Зелена у Львові досі не відкрили: її ще не заасфальтували Частину вулиці Зелена у Львові досі не відкрили: її ще не заасфальтували Сьогодні, 27 жовтня, у день, коли вул. Зелену планували відкрити для руху транспорту, ремонтні роботи на ній ще тривають. Як повідомляє прес-служба Львівської міської ради із посиланням на управління капітального будівництва, сьогодні вул.Зелену асфальтують (на ділянці від вул.Сихівської до кільця з вул. Пасічна-Луганська)
  • Вулицю Городоцьку у Львові відкриють для проїзду 15 листопада Вулицю Городоцьку у Львові відкриють для проїзду 15 листопада За повідомленнями прес-служби ЛМР, сьогодні під час виїзду на вул Городоцьку міський голова Львова Андрій Садовий повідомив, що закінчити ремонті роботи на вулиці Городоцькій планують 15 листопада.
  • Українців можуть залишити без іномарок Українців можуть залишити без іномарок Запуск держпрограми розвитку легкового автомобілебудування в Україні негативно позначиться на бізнесі імпортерів авто. Якщо це станеться, багатьом доведеться замислитись над тим, чи варто зберігати свій бізнес в Україні. Про це говорить гендиректор ДП "АВТО Інтернешнл" (імпортер Mazda, Suzuki) Олена Дуніна, - пише Комерсант-Україна.
  • Овочі можна буде придбати за низькою ціною ще три тижні Овочі можна буде придбати за низькою ціною ще три тижні Всупереч прогнозам місячної давності, до кінця жовтня овочі не тільки не подорожчали, але і продовжують продаватись дешево, - повідомляє FINANCE.UA.
  • Американські кулінари: «Україна – потужний виробник їжі в світі» Американські кулінари: «Україна – потужний виробник їжі в світі» Американки Лінда Норріс та Сара Кроу після тривалого перебування в Україні захопилися кухнею нашої країни. Саме тому вони організували серію відкритих бесід про їжу, її роль і місце в сучасному житті американців та українців під назвою «Маринади». Остання з таких відбулася у Львові. Раніше дитячими спогадами, думками та емоціями стосовно їжі ділилися жителі Києва, Донецька та Одеси.
  • Експерти: паперові газети зникнуть до 2050 року Експерти: паперові газети зникнуть до 2050 року До 2017-2050 року в світі і в Україні газети в друкованому вигляді перестануть існувати, заявили учасники третього Всеукраїнського газетного конгресу.
  • Вулицю Зелену у Львові можливо відкриють у четвер Вулицю Зелену у Львові можливо відкриють у четвер Вулицю Зелену для руху транспорту у Львові відкриють у четвер, 27 жовтня, якщо - будуть "сприятливі погодні умови". Про це повідомляє прес-служба ЛМР із посиланням на підрядну організацію "Онур".
  • Їстівний чи отруйний: як правильно обирати гриби? Їстівний чи отруйний: як правильно обирати гриби? Цього року на Львівщині через отруєння грибами було госпіталізовано 5 осіб. "Твоє місто" поцікавилось у перехожих, чи знають вони, як правильно обирати осінні смаколики. Результати опитування, поради експерта, а також те, скільки коштує помилка при зборі грибів, дивіться у сюжеті медіа-порталу "Твоє місто".
  • До понеділка у Львові курсуватимуть нічні маршрутки До понеділка у Львові курсуватимуть нічні маршрутки Цими вихідними у Львові знову можна буде скористатись «нічними» автобусами, - інформує прес-служба Львівської міської ради.
  • Після Євро 2012 на львівському стадіоні буде картинг, фан-кафе та ковзанка. Але поки що все на рівні перемовин Після Євро 2012 на львівському стадіоні буде картинг, фан-кафе та ковзанка. Але поки що все на рівні перемовин До старту чемпіонату Європи з футболу, який відбудеться Україні та Польщі влітку 2012 року, залишається 232 дні. За цей час у Львові повинні добудувати стадіон та аеропорт. На ці роботи вже витрачено мільйони державних гривень. Яка ж користь від цього буде тим, хто живе у Львові або відвідує місто, дивіться у сюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • Правила використання "європротоколу"  можуть змінити Правила використання "європротоколу" можуть змінити Страховики запропонували Моторному (транспортному) страховому бюро дозволити власникам транспортних засобів отримувати бланки "європротоколу", навіть якщо вони не переукладають чинні договори ОСЦПВ, - повідомляють в УФС.
  • Волинські дослідники опублікували список продуктів, які не відповідають стандартам Волинські дослідники опублікували список продуктів, які не відповідають стандартам Фахівцями випробувального центру ДП «Волиньстандартметрологія» протягом першої половини жовтня цього року було проведено випробування 143 зразків харчової продукції, виготовленої на території України. За результатами дослідження 9 продуктів не відповідало стандартам.
  • Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Рада має намір заборонити показ на ТБ померлих та тяжко поранених Верховна Рада України має намір заборонити показ у телевізійних та радіопрограмах позитивну оцінку насильства, померлих та тяжко поранених. Також - зобов’язати інтернет-провайдерів обмежувати вільний доступ до веб-сайтів або їх частин, визначених Нацкомісією з моралі як еротичні. За прийняття у першому читанні відповідного законопроекту № 7132 проголосували 276 депутатів при мінімально необхідних 226.
  • До Євро-2012 можуть відкрити автобусний маршрут Львів-Афіни До Євро-2012 можуть відкрити автобусний маршрут Львів-Афіни Україна та Грецька Республіка вивчатимуть доцільність відкриття нового маршруту регулярного сполучення Львів-Афіни.
  • У Львові відкрили для руху вул. Януша та Городницьку, завтра відкриють Політехнічну У Львові відкрили для руху вул. Януша та Городницьку, завтра відкриють Політехнічну 15 жовтня у Львові для руху транспорту відкрили відремонтовані вулиці Городницьку та Януша, - повідомляє прес-служба Львівської міської ради.
  • Навесні з’явиться залізничний маршрут, що з’єднає Львів і Трускавець Навесні з’явиться залізничний маршрут, що з’єднає Львів і Трускавець Навесні буде запущено 2 потяги, що з’єднають Львів і Трускавець. Також триває реконструкція залізниці, що з’єднує Львів і Закарпаття. Про це 14 жовтня на 11 Міжнародному Економічному Форумі повідомив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк.
  • Завтра у Львові дискутуватимуть про відповідальність Завтра у Львові дискутуватимуть про відповідальність У суботу, 15 жовтня, у Львові відбудеться зустріч "Чи готові українські інтелектуали брати відповідальність за події у країні?". Обговорювати це питання будуть ректор Українського Католицького Університету о. Борис Гудзяк; історик і публіцист професор Ярослав Грицак; проректор УКУ Мирослав Маринович та головний редактор і засновник Незалежного культурологічного журналу "Ї" Тарас Возняк.
  • Квитки на Lviv Fashion Week весна/літо 2012 не подорожчали Квитки на Lviv Fashion Week весна/літо 2012 не подорожчали 25 жовтня у Львові стартує Lviv Fashion Week весна/літо 2012. Цього сезону вхід на покази коштуватиме стільки ж, скільки і минулого року. Квитки Lviv Fashion Week уже є в продажу, придбати їх можна за адресами вулиця Дорошенка 28 або вул. Хуторівка 4-Б. Детальніше дивіться у відеосюжеті медіа-порталу «Твоє місто».
  • У Львові стартував туристичний форум У Львові стартував туристичний форум 12 жовтня у Львівському Палаці мистецтв стартував Міжнародний форум індустрії туризму та гостинності. Цього року захід зібрав більше 100 підприємств з України, Польщі, Росії та Туреччини. Що корисного та цікавого вони привезли для Вас, дивіться у відеозвіті медіа-порталу«Твоє місто».
  • Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги Українcьким турфірмам дозволили замовляти персональні вагони та цілі потяги "Укрзалізниця" оголосила про можливість організувати додаткові маршрути поїздів на замовлення туристичних компаній напередодні новорічних і різдвяних свят.
  • Від сьогодні українцям видаватимуть нові поліси автоцивілки Від сьогодні українцям видаватимуть нові поліси автоцивілки Від сьогодні українці отримуватимуть поліси автоцивілки нового зразка. У ньому дещо змінений дизайн і вони бірюзового кольору. Разом з полісом видаватимуть і бланк Європротоколу для самостійного оформлення дорожньо-транспортної пригоди.
  • У Львові затори: приїхали спікери У Львові затори: приїхали спікери Прибуття у Львів Голови Верховної Ради Володимира Литвина і спікера польського парламенту Ґжегожа Схетини спричинило до заторів на дорогах міста
  • Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум Завтра у Львові стартує міжнародний Туристичний форум 12-14 жовтня у Львові триватиме Львівський міжнародний форум індустрії туризму та гостинності-2011. Головною темою форуму буде презентація туристичних продуктів Львівщини в рамках підготовки до ЄВРО-2012, - інформує прес-служба Львівської ОДА.
  • Екзамени при обміні водійського посвідчення уже можна не складати Екзамени при обміні водійського посвідчення уже можна не складати У понеділок набув чинності наказ МВС №670, що скасовує вимогу про складання обов`язкового теоретичного і практичного іспитів для водіїв при обміні водійського посвідчення.
  • Завтра в центрі Львова обмежать рух транспорту Завтра в центрі Львова обмежать рух транспорту У зв'язку з приїздом 11 жовтня до Львова маршалка Сейму Республіки Польща Гжегожа Схетини відбудуться певні зміни у русі транспорту на пр. Свободи, вул. Коперніка, Дорошенка, Січових Стрільців, Університетській та прилеглих вулицях.
  • З наступного року денні потяги їздитимуть швидше, а нічних стане менше З наступного року денні потяги їздитимуть швидше, а нічних стане менше У наступному році в "Укрзалізниці" мають намір скоротити загальну кількість поїздів на 25%, зняти 30 нічних маршрутів, а також зменшити кількість станцій, на яких зупиняються пасажирські потяги, пише КоммерсантЪ-Украина.
  • У центрі Львова сьогодні затори: зніматимуть кіно в ... Німеччині У центрі Львова сьогодні затори: зніматимуть кіно в ... Німеччині Центральна частина міста Львова тимчасово перетвориться на знімальний майданчик. У зв’язку зі зніманням кінокартини, сьогодні, 7 жовтня, з 8.00 до 20.00 год. в місцях, де триватимуть зйомки, буде тимчасово призупинено рух транспорту.
  • Без гарантій, але дешево: у Львові проводять поточний ремонт доріг  (Відео) Без гарантій, але дешево: у Львові проводять поточний ремонт доріг (Відео) У Львові триває поточний експлуатаційний ремонт доріг по вулицях Антоновича, Героїв УПА, Окружної, Смаль-Стоцького, Федьковича і частини Городоцької. Цими дорогами можна доїхати з аеропорту і залізничного вокзалу в центр міста та навпаки. Вже проїхалась цими дорогами знімальна група медіа-порталу «Твоє місто».
  • З листопада пасажири не їздитимуть у потягах без сусідів З листопада пасажири не їздитимуть у потягах без сусідів З 1 листопада в залізничних касах введуть вагонний продаж квитків. Це означає, що реалізація місць починатиметься з одного вагона кожного типу (СВ, купейний, плацкартний). У випадку, якщо у вагоні типу залишиться менше 9 місць, відкривається для продажу наступний вагон цього типу, - повідомляє прес-служба "Укрзалізниці".
  • Овочі дешевшають вже 4 місяці і... дешевшатимуть далі, - експерти Овочі дешевшають вже 4 місяці і... дешевшатимуть далі, - експерти Овочі в Україні продовжують дешевшати. Тенденція триває вже чотири з половиною місяці. Приміром, лише протягом минулого тижня вартість моркви зменшилась відразу на 13%. Також знижуються ціни на капусту та картоплю. А кілограм цибулі наразі коштує одну гривню.
  • Через борги завтра  у Львові відімкнуть 2 світлофори Через борги завтра у Львові відімкнуть 2 світлофори Як повідомляє ПАТ "Львівобленерго", завтра, 6 жовтня 2011 року, у зв’язку із заборгованістю буде припинено електропостачання одного світлофора по вул. Виговського та одного світлофора на перехресті вул.Дорошенка-пр.Свободи у місті Львові.
  • У жовтні бензин не подорожчає У жовтні бензин не подорожчає Протягом жовтня не варто очікувати особливого подорожчання нафтопродуктів в Україні. Про це на брифінгу в Антимонопольному комітеті України (АМКУ) заявив президент Об'єднання операторів ринку нафтопродуктів України Леонід Косянчук.
  • Після «Євро-2012» на львівському стадіоні будуть свята, фестивалі і концерти Після «Євро-2012» на львівському стадіоні будуть свята, фестивалі і концерти Про це сьогодні в Києві заявив голова Львівської ОДА Михайло Цимбалюк, - повідомляє ЗІК із посиланням на УНІАН.
Сторінка:919293
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!