Київ

3D-кінематографічну виставку MURALS про окупацію Київщини презентують на Каннському кінофестивалі

740 0
Мінкульт розповів, як Україна буде презентована цьогоріч на Каннському кінофестивалі.
Фото із соцмереж

Фото із соцмереж

18 травня у Каннах Україна презентує унікальний цифровий культурний проєкт – 3D-кінематографічну виставку MURALS про окупацію Київської області через призму малюнків Бенксі на розбомблених житлових будинках. Про це інформує Міністерство культури.
 
Прем’єра відбудеться на Cannes Next – інноваційній платформі Marché du Film, яка досліджує майбутнє кіно та розважального бізнесу.
 
Також в Мінкульті показали офіційний тизер виставки.
 

За інформацією МКІП, прем’єра відбудеться на Cannes Next – інноваційній платформі Marché du Film, яка досліджує майбутнє кіно та розважального бізнесу.

Зазначимо, цьогоріч Каннський кінофестиваль проходитиме з 16 до 27 травня. Відкриє його історична драма Фаворитка (Jeanne Du Barry), одну з головних ролей в якій зірав Джонні Депп.

Також на фестивалі в Каннах відбудеться світова прем’єра короткометражної польсько-української драми Як це було.

 

ТЕГИ: київ

Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!