5 спортивних подій на вихідних у Львові

2607 0
На вихідні, окрім культурного, наше місто традиційно поринає у спортивне життя. Настільний теніс, велоспорт, роуп-джампінг і, звісно, футбол – все це вже цього уікенду у Львові.

Велосипедний спорт, 16-18 жовтня, навчально-спортивна база МО України (вул. Клепарівська, 39а)

Днями стартував командний чемпіонат України з велосипедного спорту на треку. В змаганні беруть участь представники навчальних закладів спортивного спрямування  зі всієї країни. Загалом це близько 140 учасників по 10 команд. Фінальні заїзди відбудуться у суботу, початок о 9:00.

Настільний теніс, 17-19 жовтня, інститут проектування міст Містопроект” (вул. ген. Чупринки, 71)

17 жовтня о 16:00 розпочнеться чемпіонат Львівської області з настільного тенісу. За словами організаторів, між собою боротимуться спортивні товариства та ДЮСШ усього регіону. Як зазначає суддя змагань Ігор Майовка, у чемпіонаті візьмуть участь близько 70 учасників, здебільшого молодь.

Футбол, 17 жовтня, 19:00, стадіон Арена Львів (вул. Стрийська, 199)

Після перерви на матчі збірних, поєдинком між «Шахтарем» та «Волинню» поновлюються змаганняв український Прем'єр-лізі. Гірники зараз в дещо незвичній ситуації, адже програли дві останні гри в чемпіонаті, чого з ними давненько не траплялося. Перед 9 туром «Шахтар» та «Волинь» посідають 3-є та 10-е місця відповідно.

Футбол, 19 жовтня, 17:00, стадіон Україна (вул. Липова алея, 5)

В неділю  «Карпати», прийматимуть «Іллічівець». В рамках чемпіонату зелено-білі востаннє перемагали маріупольців 5 листопада 2011 року, коли «Карпати» ще очолював Павло Кучеров. Після того матчу суперники зустрічались чотири рази – з них один зіграли внічию, а решту поєдинків виграв «Іллічівець». Нагадаємо, що на сьогодні команди посідають два останніх місця в турнірній таблиці.

Роуп-джампінг, 19 жовтня, 10:00, вул. Тракт Глинянський

Цієї неділі львів’яни зможуть зайнятися роуп-джампінгом. Це стрибки з висотних об’єктів з використанням альпіністичного спорядження. Стрибнути може кожен охочий, потрібно лише зареєструватись та внести передоплату.

Підготував Микола Решнюк


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!