Київ

Американський кантрі-співак Бред Пейслі заспівав «Червону руту» на Михайлівській площі

554 0
Співак приїхав в Україну 12 квітня.
Фото: UNITED24

Фото: UNITED24

Американський кантрі-співак та амбасадор UNITED24 Бред Пейслі заспівав легендарну українську пісню «Червона рута» на Михайлівській площі поряд з обгорілою технікою окупантів, інформує UNITED24. 

Він погуляв по Києву, пройшовся вулицями столиці та спустився у метро. 

Співак виконав свій сингл Same Here, стоячи перед знищеною російською технікою на Михайлівській площі. А потім взяв новий акорд і заспівав «Червону руту».

 

«Уже понад рік росія випускає свої убивчі ракети по мирних містах. Я тут, щоб підтримати напрямок «Відбудова України» платформи UNITED24, і закликаю вас зробити те саме», – коментує Бред Пейслі. 

Бред Пейслі - багаторазовий лауреат премій «Греммі» та Academy of Country Music Awards. Артист брав участь у благодійному телемарафоні Ukraine: Answering the Call, що транслювали три американські канали. Також він долучився до платформи UNITED24, де підтримав напрям Відбудова України. Пісня Same Here, що містить фрагмент промови Володимира Зеленського, посіла перше місце серед завантажень в iTunes Store від Apple.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!