АЗС підвищили ціни на пальне

5153 0
Дизельне пальне здорожчало до 40 гривень за літр.
Фото: zakon.kz

Фото: zakon.kz

Роздрібні мережі АЗС у період з 29 квітня по 2 травня відкоригували ціни на бензини й дизельне пальне вслід за підвищенням урядом граничних торговельних надбавок на бензини та дизпаливо. Про це повідомили в Консалтинговій групі «А-95», пише enkorr.

Читайте також: В Україну за новими правилами ввезли першу тисячу тонн пального з Європи

Зокрема, на WOG і ОККО бензин марки А-95 подорожчав на 1,95 грн/л, до 36,05 грн/л.  Дизельне пальне у цих мережах подорожчало на 2,00 грн/л, до 40,66 грн/л. 

Станції компанії «Укрнафта» (552 АЗС), частка якої належить групі «Приват», також підвищили ціни. Бензин марки А-92 подорожчав до 35,05 грн/л, А-95 – до 36,05 грн/л і ДП – до 40,66 грн/л. 

Зміна роздрібних цін на бензини і дизельне пальне на АЗС з 29 квітня по 2 травня, грн/л

Зазначимо, більша частина АЗС підвищила ціни на бензин і дизельне пальне ще 27 квітня. Інші також відкоригували ціни згідно з рішенням уряду. 

Нагадаємо, що поки на автозаправних станціях діють обмеження на пальне, зокрема бензин і дизпаливо відпускають з лімітом у 20 літрів, а автогаз наразі без обмежень. Наразі на ринку діють кілька обмежень: 20 л на одну автівку в разі заправки автомобіля бензином або дизелем, автогаз відпускається без обмежень, а також 20 л пального на один автомобіль, а в якій конфігурації – 10 л бензину плюс 10 л газу чи дизельне пальне/газ, –  обирає водій, керуючись наявністю певного виду пального на АЗК.



Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!