Політична реклама

Без гарячої води у Львові залишається ще 87 будинків

1139 0
Після «нульової зупинки» відновлено роботу найбільшого об’єкта теплопостачання – ТЕЦ-1. Завдяки цьому ЛМКП «Львівтеплоенерго» розпочало відновлення подачі гарячої води мешканцям Франківського району.

«Згідно з затвердженим графіком, у Франківський район гарячу воду маємо відновити протягом трьох днів - з 4 до 6 червня, після запуску ТЕЦ-1. Однак, вже сьогодні на ранок, 3 червня, гарячу воду отримують 232 будинки Франківського району. Без гарячої води поки залишається 87 будинків. Це будинки у Франківському районі та мікрорайон Новий Львів. Тут проводяться ремонтні роботи з відновлення подачі гарячої води», - повідомили у ЛМКП «Львівтеплоенерго».

Також після гідравлічних випробувань подачу гарячої води відновлено до Шевченківського району, Сихівського житлового масиву, Личаківського і Галицького районів, повідомили у прес-службі Львівської міськради.

Станом на ранок 3 червня опалення подається до 3 споживачів - Дитячого дошкільного будинку №1 на вул. Таджицька, 21; Державного комунального будинку дитини №1 на вул. Комаринця, 2а; та до Обласної клінічної лікарні на вул. Чернігівська, 7.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!