На Левандівці планують звести житловий будинок і дитячий садок

2307 0
Забудовний зобов'явся облаштувати поруч з будинком дитячий садок із початковою школою.
Візуалізація з виконавчого комітету ЛМР

Візуалізація з виконавчого комітету ЛМР

На вул. Рудненській, 6 планують звести багатоквартирний житловий будинок із вбудованими приміщеннями громадського призначення та підземним паркінгом. Також забудовник зобов'язався збудувати поруч дитячий садок із початковою школою. Відповідний проєкт презентував головний архітектор Львова Антон Коломєйцев на засіданні виконавчого комітету ЛМР 15 грудня.

Семиповерховий будинок планують збудувати на ділянці площею 0,0653 га. У ньому облаштують 24 квартири та підземний паркінг на 24 паркомісця. Водночас його можна буде використовувати як укриття. На першому поверсі житлового будинку будуть комерційні приміщення. 

Натомість забудовник зобов'явся облаштувати поруч дитячий садок із початковою школою. У гарантійному листі мовиться, що будівництво почнуть у лютому 2024 року на вул. Гніздовського 75-А.

Читайте також: За скільки можна орендувати квартиру у Львові

Зазначимо, що це є продовженням ЖК «Ріел сіті», який загалом матиме 15 будинків із 7-12 поверхами. Замовником цього будівництва є ТОВ «Сервіс-Ріелбуд», бенефіціаром якого зазначена Оксана Попович.

Нагадаємо, що під час повномасштабної війни в Україні ринок нерухомості не зупинився, однак статистика цін дещо змінилася. Зокрема, Львів уперше став найдорожчим містом за цінами на житло у новозбудованих будинках. Місто обійшло за цим показником навіть столицю.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!