Біля Львова водій збив неповнолітню дівчину та втік з місця ДТП

1017 0
Йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років.
фото: поліція львівської області

фото: поліція львівської області

На Львівщині 21 серпня сталася дорожньо-транспортна пригода. Водій автомобіля скоїв наїзд на неповнолітню дівчинку та втік з місця подіїї. Поліцейським вдалося встановити його особу. Йому загрожує обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років.

Джерело: пресслужба поліція Львівської області.

ДТП сталася на вулиці Шевченка у селі Завадів Львівського району. Невідомий водій, керуючи автомобілем «Субару», скоїв наїзд на 14-річну дівчинку, яка стояла на узбіччі дороги, після чого втік з місця події. В подальшому медики діагностували у потерпілої перелом ноги.

Читайте також: У Львові автомобіль збив 59-річну жінку на пішохідному переході

Правоохоронці встановили, що до вчинення ДТП причетний 65-річний місцевий мешканець. Його автомобіль «Субару» з характерними пошкодженнями поліцейські вилучили на арештмайданчик.

За фактом слідчі відкрили кримінальне провадження провадження за ч.1 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України. Максимальне покарання, передбачене санкцією статті - обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років. Досудове розслідування триває.

Нагадаємо, у селі Малнів Яворівського району, що на Львівщині, сталася доррожньо-транспортна пригода. Внаслідок аварії загинула 14-річна дівчина на інвалідному візку. 

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.

+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!