Біля Львова з'явиться сквер пам'яті новітніх Героїв

707 0
У сквері висаджуватимуть дерева на честь загиблих Героїв.
фото: лмр

фото: лмр

У Винниках облаштовують сквер пам'яті новітніх Героїв. На вихідних, 25-26 листопада, тут висадили перші дерева – клени та граби. Біля них запалили свічки та помолилися. Про це повідомила пресслужба ЛМР.

Як повідомив керівник офісу Львівської громади у Винниках Богдан Шустер, зараз юридично оформляють документи на створення скверу у громаді – між ЦНАПом, Винниківською філією реабілітаційного центру «Джерело» та центром «Оселя». Наразі вже сформовано межі скверу. У перспективі тут планують зробити громадський простір.
 

«Після того, як у сквері висадили перші дерева, до офісу почали звертатися родичі загиблих героїв, які також хочуть долучитися до такої ініціативи. Тож надалі у сквері висаджуватимуть дерева на честь усіх загиблих Героїв нашого міста, а також у планах – поставити лавки», – розповів Богдан Шустер.

Дерева у сквері висадили в межах акції «Хочу посадити дерево», яке організовує управління екології ЛМР. Цього року вперше до акції доєдналися і громади Львівської МТГ. 

Читайте також: Цієї осені посадити дерево у Львові зголосилося менше мешканців, ніж навесні

Нагадаємо, до кінця осені у Львові загалом висадять 396 дерев. Більшість з них вже висадили, наразі ще триває процес висадки у Франківському районі міста. 

Юлія Кметик

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!