Біля Стрийського ринку у Львові зіткнулися три автомобілі. Є потерпілі

3278 0
По вул. Волоській через ДТП можливі ускладнення в русі.
фото: варта 1/ігор зінкевич

фото: варта 1/ігор зінкевич

Біля Стрийського ринку на вул. Волоській у Львові сьогодні, 16 вересня, трапилася дорожньо-транспортна пригода за участі трьох автомобілів. Серед них − авто поліції охорони. Про це у коментарі Tvoemisto.tv повідомили у пресслужбі патрульної поліції Львівської області.

За попередньою інформацією, одна з машин в’їхала в автівку поліції охорони, яка в свою чергу зачепила третю. Наразі відомо про двох потерпілих. На місці працює слідчо-оперативна група. 

Читайте також: На Львівщині сталася ДТП, в якій загинула 11-річна дитина-переселенка

Окрім цього, можливі затримки в русі транспорту по вул. Волоській.

Нагадаємо, що вчора ввечері біля населеного пункту Броди на автодорозі Київ – Чоп трапилася смертельна дорожньо-транспортна пригода. Станом на 22:30 15 вересня було відомо про трьох загиблих жінок та дитину. До медичного закладу шпиталізували ще двох жінок і двох дітей. 
 
Ольга Коваль
_____________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми - про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста– дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!