Добровольцям «Правого сектору» у Львові потрібна допомога на спорядження

2244 0
Хлопцям потрібна допомога, щоб придбати необідні для війни речі.
Фото: Правий Сектор

Фото: Правий Сектор

Бійці Добровольчого українського корпусу «Правий сектор» потребують допомоги для придбання необхідних речей та засобів, аби бути готовими йти в бій. Наразі вдалося зібрати близько 250 тисяч гривень. Громадян просять допомогти коштами або ж самому придбати потрібні речі для військових. Про це Tvoemisto.tv повідомили в управлінні добровольчого формування.

Читайте також: «Я допомагаю українській армії». Хто із львівського бізнесу підтримав військових

Наразі бійцям потрібно практично все – бронежилети, каски, форми, берці, тепловізори, рації, павербанки, ліхтарики, аптечки. Усі речі у ДУК «Правий сектор» закуповують самостійно. Поки допомогу отримують лише грошима.

Щоб долучитися до збору коштів для бійців-добровольців, можна зробити переказ на картку Приватбанку 5168 7456 0826 5879 Уляна Кузик (начальниця управління постачання ДУК «ПС»). Також для деталей можна зателефонувати за номером 099 525 8590.

Нагадаємо, що ІТ-компанія SoftServe відкрила збір коштів для допомоги Збройним Силам України. Крім того, вже переказала 5 млн грн від благодійного фонду українській армії.

Юлія Осим


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!