Бізнес-школа УКУ зібрала 65 тисяч доларів у стипендіальний фонд загиблого бійця

750 0
Олег Воробйов був студентом програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ. У травні 2022 року він загинув на фронті.
Фото: УКУ

Фото: УКУ

Під час благодійного аукціону Бізнес-школи УКУ, який відбувся на вихідних, вдалося зібрати близько 850 тисяч грн у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, який загинув, захищаючи Україну. Також внесок у 600 тис. грн зробила компанія SoftServe. 

Як повідомили Tvoemisto.tv у LvBSУ, загалом за декілька місяців вдалось зібрати 65 тис. доларів у Стипендійний фонд імені Олега Воробйова, до мети у 75 тис. дол. залишилося 10 тис. доларів.

Читайте також: У боротьбі з росією загинув воїн Олег Кавецький з Львівщини

Нагадаємо, що Олег Воробйов був студентом програми MSc in Technology Management Бізнес-школи УКУ. Учасник АТО, а на початку повномасштабного вторгнення добровольцем пішов захищати країну вдруге. 30 травня 2022 року Олег Воробйов загинув від рук російського терориста в боротьбі за свободу та незалежність нашої держави.

«Олег Воробйов віддав своє життя, зокрема, і щоб ми могли жити, мріяти і створювати. Наповнивши Фонд його пам’яті, щороку ми зможемо надавати одну стипендію імені Олега для навчання студента чи студентки, які долучатимуться до лідерів і творитимуть з нами майбутнє України пліч-о-пліч», – зазначила СЕО LvBS Ярина Бойчук.

Бізнес-школа УКУ просить долучитись та вшанування загиблого воїна та та зробити свій внесок у Фонд. Долучитись можна за посиланням.

___________________________________________________________________________________________________

Щоб отримувати актуальні й гарячі новини Львова та України, підписуйтеся на наш Instagram та Viber.

Трансляції важливих подій наживо і щотижневі відеопрограми  про актуальні львівські питання у «Темі тижня» та інтелектуальні розмови на загальноукраїнські теми у «Акцентах Твого міста» і публічні дискусії для спільного пошуку кращих рішень викликам громади міста – дивіться на нашому YouTube-каналі.


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!