Брати Дубневичі переписали ТЕЦ на Львівщині на своїх синів

2120 0
Фірми ТОВ «Енергія-Новий Розділ» та ТОВ «Науково-виробниче підприємство "Енергія-Новояворівськ"» володіють ТЕЦ у Новому Роздолі та Новояворівську відповідно.
Фото: informator.news

Фото: informator.news

Брати Ярослав та Богдан Дубневичі переписали ТОВ «Енергія-Новий Розділ», що володіє теплоелектроцентралю в Новому Роздолі, на своїх синів Юрія та Павла. Відповідні зміни в Єдиний реєстр юридичних та фізичних осіб, за даними аналітичної системи Youcontrol, внесли 16 січня.

Читайте також: НАБУ підозрює Дубневичів у поданні неправдивих даних у своїх деклараціях

Своєю чергою власниками ТОВ «Енергія-Новий Розділ» є дві компанії: ТОВ «Агропромислове підприємство "Львівське"» (90,05%) та міське комунальне підприємство «Розділтеплокомуненерго». Раніше і ТОВ «Енергія-Новий Розділ», і «Львівським» володіли нардепи з Львівщини Богдан та Ярослав Дубневичі.

Крім цього, наприкінці грудня брати Дубневичі переписали на своїх синів й компанію, що володії ТЕЦ у Новояворівську – ТОВ «Науково-виробниче підприємство "Енергія-Новояворівськ"».

Додамо, що колишніх посадовців обох компаній, що володіють ТЕЦ у Новояворівську та Новому Роздолі, підозрюють у несплаті податків та збитках НАК «Нафтогаз України» в понад 1,4 млрд грн та заволодінні понад 300 млн куб. м природного газу. У вересні 2018 року НАБУ завершило розслідування справи, а суд арештував ТЕЦ.

Через два дні суд визначив міри запобіжного заходу чотирьом посадовцям компаній, власниками яких є брати Дубневичі. У вересні цього року НАБУ завершило розслідування справи, а суд арештував дві ТЕЦ.

Читайте також: У Львові дозволили реставрацію будинків Дубневичів

Нагадаємо, що Ярослава Дубневича позбавили мандата наредепа дев’ятого скликання через підозру у розкраданні держкоштів «Укрзалізниці», а будинку Богдана Дубневича провели обшуки.

 


Читайте також:
+
Щодня наша команда працює над тим, щоб інформувати Вас про найважливіше в місті та області. За роки своєї праці ми довели, що «Твоє місто» - це медіа, якому справді можна довіряти. Долучіться до Спільноти Прихильників «Твого міста» та збережіть незалежне медіа для громади. Кожен внесок має значення!